En timme kvar att leva



Hum, ingen rolig dag idag, preics lika o(-)rolig som gårdagen, om man tänker på arbetstider som 14.58-23.48.
Sysselsatte mig som tur var under tisdagen med att öva på drivingrangen med Rudolf, så jävla mycket roligare än vad jag först hade trott, även om alla kallar det moderatbandy, fuck datt sheit.

Efter golfen med ovannämda gick det fram att vi skulle fram till stan, glass i sol nalkades, vilket var efterlängtat.
Hann inte mycket mer än att komma hem, sätta på datorn, och få ett samtal från arla, halv 3, en halvtimme innan skiftet går på.
"Vell du jåbba? Dä ble lite strässigt säj"

Hade inte mycket annat val än att stänga av datorn, cpstressa hem till mamma, laga mat som någon Gordon Ramsey på chack, flyga in i bilen medans makaronerna fortfarande kokade och bort mot Göterneh. Såklart var det ombyggnation dagen till ära, passade finfint.

Lika tråkig arbetsdag som någon annan dag på Arla, åker hem, infinner mig i att min fejja har blivit kapad, eller snarare att min email samt lösenord har lagts ut på någon forum, var dock roande att få återclaima sitt ansikte med ett par roliga identifieringsteg.

Som ett fint plus i kanten på att få sin email droppad i någon sunkigt jävla forum, trillade det även ner lite inbjudan till porrsajter. Älskart. Heh

Min mobil fick fnatt och skruvade om formatet, blev nästan fett.

Idag, hur som helst, går jag upp i vanlig ordning, lagar min matlåda och åker och dricker kaffe hos Lisa, så jävla skönt att man kan sysselsätta sig med något, iaf träffa EN normal människa under ett dygn, och gott kaffe har hon också!

Jag ska även jobba i morgon, vilket suger köttklister. Hade vart tänkt att jag och min älskade Kim skulle haft en fin, alldeles underbar skisskväll dagen till ära. Ska nämligen, äntligen, åka till Uddevalla för lite väggmålning. Var alldeles för länge sen sedan.
Kan tilläga att om det regnar, pissar jag på gud. Han ska inte få förstöra en helg.


Ett tillägg: Detta inlägg skrev jag för ca 4 timmar sedan, dock dum som jag är, slocknar tröttfrabrikskille med datorn i knät, i 4 ynkliga timmar, för att vakna till det här?!

Fyfan, nu är morgondagen förstörd och jag måste verkligen åka hem till mammsen och sova nu. Får smyga in, annars blir det nog verbal misshandel så det skriker om det.

A-tjo!

Far Left



Idag har det inte hänt så extremt mycket, började dagen med film, seg som ett as som jag var. Smsade Lisa som var på stan med Flora, hon skulle dock jobba.

Så mötte upp med Flora och det blev ett flertal timmar långt möte på Larssons. Tror jag iaf.
Jag minns inte riktigt vad det var vi disskuterade, allt mellan himmel och jord är nog den bästa beskrivningen.
Är nog lika brun i nacken som jag är i ansiktet nu. Helvete

Jävligt trevligt om inte annat!

Efter Larssons gick vi till Hemköp och dumpade hennes nycklar.

Bla bla bla sen åkte vi hem till Lisa, Flora tar sin cykel och cyklar hem, jag kör hemmåt, äter och slötittar på Ballar av stål.

Nu skall stax ett bilbatteri plockas ut, sen måste jag ut och springa. Helvete vad fettet ska bort. uh!
Bild från igår, ännu en kaffe.

Nej! Hej!

All Caps



Oh jag är för seg i huvudet för att komma på vad som skall nämnas.

Mötte upp med Lisa och Flora på Henrys idag, blev flöt för fulla slanten, onödigt men gott, preic som det alltid är.
Fick ett samtal från självaste Arla under fikastunden, och jaaaaaa, jag fick jobb under hela sommaren. Känns helt jävla underbart att slippa tänka på ångesten med ev. sommarjobb eller inte. En jävligt stor lättnad om inte annat.

Under Floras obligatoriska rökpauser passade jag även på att slänga ett samtal bort till Skövde, ogs emot av kvennan på Magic Man där vi bestämde att 4 maj blir dagen för att måla upp. Äntligen får jag den där förbannade gaddningen gjord! Fett gött!

Staden blev till Lisas lägenhet där det blev lite till kaffe. Glömde helt totalt bort att det var middag hos mormor och morfar under kvällningen, tur att man har en mamma som kommer ihåg att man själv inte kommer ihåg.

Efter middagen blev det en snabb tur bort till Anna för lite tjöt och en snabb runda runt kvarteret. Trodde att jag ÄNTLIGEN skulle få på på Onsdagsklubben, men så blev icke fallet, dumma pengar:(

Nedgången och sönderbruten av krossade förväntningar (jag skojar) åkte jag hem till pappsen för lite DATOR.

Nu är jag trött, skall däcka starkt i min säng framför någon film jag säkert har sett tio gånger förut
Ja, bästa datorkameran i värl'n tror jag.


Jag finns här

Happy up here



Kan börja med att säga att inlägget nedan var en handling i ren frustration över att känna sig så äckligt åtidosatt, gång på gång på gång. Jag vet inte om det är jag som är dum i huvudet som överreagerar, men hur som helst är det jobbigt..

Skitsamma, mötte upp med Malin idag på Larssons, kommer aldrig kalla det bakgår'n, okeh. Tanken var att återuppleva gårdagens succédag med fett mycket sol och saker att göra.

Dock var solen framme högst en halvtimma, vilket gjorde att intresset slank iväg fortare än vinden.


Tankelösa och handlingsförlamade som vi var fick vi snilleblixten att dra till överby.


Handlade TVÅ linnen, inget mer. Kanske känns mer eller mindre totalt värdelöst att färdas 12 mil för att köpa två linnen, men det var jävligt roligt iaf. Dessutom fanns det ju fan inget annat att köpa.

Efter kanske 40 minuter vandrandes på överby blir vi totalt cphungriga, höll oss i 10 minuter, intalades oss att vi kommer vara ännu mer missnöjda när vi väl har ätit för att vi vill spy, och åkte sedan till max!

Fätt gött, fätt onödigt och fätt.

Fätt.

Vi gav upp Trollhättan efter ett strög genom Coop, och åkte hem.

Väl hemma i Leäeäsich bar det direkt av mot Botten, där Nikkivovvetossen fick svalka sig i isshavet, dog lite.



Nu hemma. Snart ut och springa igen!

Solen





Fet dag i solen idag, åkte hem till Malin vid halv elva tiden för att sedan snabbt som attan dra till Bakgår´n f.d Larssons. Det förra namnet samt inredning var mycket bättre. Klarar inte av förändringar.
Hur som haver så blev vi sittandes där i ex antal timmar, svetten var som flodvågor ned för min bleka rygg.

Eller tusen timmar och tusen koppar kaffe gav vi oss av mot banken där en jävligt försenad parkeringsböter betalades in. Den jävligt snälla bankkillen bjöd mig på avgiften av någon anledning. Dagens höjdpunkt.

Efter bank blev det glass på birgers, också jävligt bra förutom att magen blev en enda stor sås.

Glass blev kubb hemma hos Carro vilket var nedrans kul.

Öööh nu är jag hemma hos Malin med en hundrastning avklarad och skall strax bege oss mot Läckogrillen och såsa lite mer.

Wallaballa!

Snö



Jag känner att jag borde ha något värt och gripande att säga.
Men det har jag fan aldrig haha.

Fan, jag vill göra något bra. Och roligt också. Det vore kul.



Men det inträffar nog inte. Inte idag iaf.

Brist på rubrik

Öh, ok. Jag är bakfull igen.

Kim bjöd hem mig till hans arbetskollega Linus där vi drack alkohol. Nuff said.


Lyckades ta det mest misslyckade gruppfotot någonsin, därför gillade jag det kortet bäst.

Ja, vad fan ska jag skriva, vi hävde öl i några timmar, tills vi började spela ölspelet. Och alla halkade dit rätt rejält. Wiskyn kom även fram. Hähä

Det mildaste kortet jag har på Kim.

Jag vet inte riktigt när det blev hemgång, men sent var det. Kim lagade mat när vi kom hem, men jag somnade när han var färdig.

Uppgång runt elva då vi bestämde oss för att vara cphurtiga och springa spåret, dock kom vi inte längre än till min pappa. Min bil passade även på att dö av vissa anledningar.

Så det blev att ta en lugn, avslappnande och bakismotverkande promenad i skogen innan vi bestämmde oss att gå skilda vägar och dö på eget ställe.

Nu har mormor och morfar varit gifta i 50 jävla år! Vilket betyder att jag ska på kalas. Nu.


En sak till

Kom på att jag har levt dessa dagar i denna vecka också.

Av någon anledning vill inte dumarla ringa mig mer, kan försöka intala mig själv att det är deras förlust.

Jag har vart arbetslös denna vecka vilket gör mig dum i huvudet mer eller mindre. Har dock vart med Jesper, vilket är tur, annars skullde det väl sluta i att jag hoppade i ån av tristess.

Skulle även vart med honom idag med han skulle fixa med bilen!

Så leker med Kim idag istället:)Hej då!

Jag säger hej

Just det ja, jag hade en blogg.

Det var egentligen alldeles för länge sen jag gjorde ett tappert försök till att uppdatera, vilket gör det svårt för alzheimershjärnan att försöka blicka tillbaka.
Jävla tur att man har en kamera som kan komma ihåg åt en.

Den tidigaste bilen jag har från denna vecka är ifrån fredags. Eller från lördags, jag kommer fan inte ihåg.

Iaf, i fredags eller lördags, måste vart fredagen, kommer jag inte ihåg så jättemycket.
Jag har för mig att Rune bjöd hem mig på kaffe i solen, där tiden tillbringades med att disskutera högst världsliga saker och samtidigt försöka arbeta bort det blekfeta på ens kropp. Reslultatet blev varierande.
Fint grupfoto.

Det blev även en tripp till stan, för Rune behövde hämta ut danska böcker. Jag fick köra pga att Rune inte vågade, av någon oförklarlig anledning.
Hem tillbaka på tomtehagsvägen påminde modern mig om att det står en Skoda Felicia på uppfarten i min ägo som behövde rensas ut och "getta da fakk out of here"

Jag trodde även att jag skulle vara med Jeppe denna dagen, men han höll på med någon bil och ringde inte först förrens kl 23.

Som tur var spontansmsade Netto ner mig till Café o Bar och bjöd mig på en öl. Efter en trevlig tid där vandrade vi vidare till Skybar, där det blev en till öl. Någon jättesnäll tös bjöd bordet runt på en shot.

"Diadem är gay, Sebbe"

När tiden på Sky började rinna iväg och stängningsdags stundade gav vi oss vidare till Gabbes, sanna mina ord.
Kan inte i mitt liv förstå vart deras hjärnverksamhet har sprungit iväg och gömt sig, med tanke på att man numera måste betala 40 kr för att besöka Lidköpings äckligaste ställe.
Netto eller Sebbe köpte en äcklig shotbricka samt ölbricka. Jag hänger inte med i deras takt.
Tiden fördrevs på uteserveringen eller vad man väljer att kalla det, där vi pratade med någon kille som fick större snopp om han skjuter rådjur. Idiot.

Kvällskvisten blev bruten någon gång runt 2 och superjävlasnälla malin gav mig en plats på soffan. Jävla underbart!


Lördagen har jag faktiskt inte den blekaste hur den startade eller pågick under dagen. Dock kom Beppejeppe och hälsade på vid 8-tiden. Jag var sjukt snäll och bjöd på cheeseballs. Fuck yah.

Söndag, ingen jävla aning.

Måndag! Jag lekte med Mallan, Malle, Malin. Det blev glass på trappan utanför Birgers, vilket är så sjukt jävla underbar, för det betyder att sommaren inte är allt för långt bort.

"Hur mö kulär?"

Hahaha, dör lite.

EeeEeeEeEfter Birgers blev vi sjukt sugna på balkong och mat, så det bar av mot Hjertbergs där vi köpte en jävla massa sallad och vitlöksbröd.
Blev sjukt mysigt, och gött framför allt, även om Malin inte gillar sallad. Men sen när har jag brytt mig om någon annan än mig själv lixom.

Det blev kallt när solen gick ner så det blev nedbäddning i soffa framför Ballar av stål. Go jävla dag!


True colours are beautiful



Jag är den jag är, och det kan varken jag eller någon annan ändra på. Skillnanden är att jag jämfört med många andra inte vill ändra på något. Jag skulle aldrig acceptera att någon annan skulle komma och försöka bestämma över vad jag ska göra i mitt liv, vad jag ska tycka och tänka eller vem jag ska bli kär i.

Jag är lyckligt lottad på många olika sätt, och vill ha det så.
Jag har vänner som är fantastiska, helt fantastiska. Jag har en familj som jag älskar, och som älskar mig. Och jag har dig, vilket betyder allt.
Jag undrar vad jag har gjort för att vara så lyckligt lottad ibland, när man väl tänker efter.

Jag har dig Jesper, och jag tänker aldrig låta någon ta dig ifrån mig. Oavsett vad folk har att tycka och tänka, eller att säga.
Jag har aldrig riktigt vetat vad jag har velat med mitt liv, men efter att du blev den del av det har jag aldrig sett klarare.


/Din och eran Pontus

Håll i hatten, jävligt full ända in på natten



Herrejääääävlar vilken helg, så influerad av alkohol att jag starkt överväger att kolla upp mina levervärden.

Tredagarsfyllan började i torsdags, då jag trött och utsliten kom hem efter en arbetsdagdag på Arla, la mig i soffan och dog som vanligt. Nyvaken och förstörd vaknar jag upp av att min hemska mobil ringer med sin hemska ringsingnal, dock med inte en lika hemsk människa på andra sidan luren.
Det var alkohol-malin som ringde och ville ställa till med en spontanfylla, jag säger inte nej.

Det blev systemet i vanlig ordning och det är konstigt att man inte blev nekad köpet, tur det!
Hur som haver hälldes alkoholen ned för våra strupar och smekte våra eventuella adamsäpplen i ex. antal timmar hemma hos Linus och Malin, vilket avslutades storartat på Stadt.

Och på stadt fick jag feta dissen av feta biffen "Durrå! Du sa hölla käft, du har reng i näsa!"

Damn!


Dagen efter, uppvaknande i Linus och Malins soffa, har jag för mig, har även för mig att vi åter igen åkte till systemet och svängde våra glada. Mer alkohol.

Kvällen var planerad hos mig, grillkväll med Kim, Malin, Linus och sedan även Alex och Filip.

Tanken var att vi skulle dra oss ner till campingen och fortsätta strupfuktandet där, men istället blev vi kvar hemma hos mig, då även Erik och Amer plus två tjejor besökte oss och förlängde kvällen.

Dock råkade jag sticka mig själv med min katts insulinspruta när denna behövde sin kvällsdos, jag säger inte att det var av den anledningen jag valde att gå och lägga mig, men ändå.

Dagen efter den andra dagen vaknar jag upp, halvt röten, halt levande och börjar städa upp hela kåken som osade äckligt kött lite överallt.
Nu börjar alla dagar bli en enda smet i huvudet, jag tror vi åkte till systemet även på lördagen, eller vi åkte definitivt till systemet på lördag, stryk fredag. Mer alkohol och mer strupfuktning!

Tiden innan sista supen för denna helg tillbringades med Lisa och en kopp kaffe, innan jag cyklade hem till Linus föräldrar där de plus familjemedlemmar festade till det.
Vi drog oss vidare hem till Malin och Linus lägenhet åter en gång och drack alkohol.

Kvällen avslutades i gillestugan och jag var inte i säng förräns kvart i 5 på morgonen.

Kommer antagligen vara bakis/full några dagar frammåt i veckan.

Nu är kl måndag 00.28, Beppe har precis varit här och det var fett mysigt. Mamma fyller år idag, och jag har inte hittat någon present ännu. Hjälp mig

RSS 2.0