If you dont stand for something



you fall for anything


The three hour walk




Five inches of a car accident



Besiktning just nu, och klart bilen går igenom. Hon skiner lika starkt som en nyplockad pärla.
Alltså den bilen Kim hoppar sönder.

Jävlar vad jag saknar min Opel.

Monkey say monkey do



Är nog inte riktigt färdig med den, borde kasta lite rött uppe vid det gula.

Men jag orkar inte.

Om färgerna ser lite fucked ut så spill ej en tår, jag råkade sänka min skärm i bott.

Mothers of Invention


Alla mina svarta pennor tog slut hemma hos Kim.

Förutom min "stora" 1mm posca. Har blivit tokigt bortskämd på just poscapennor och skulle aldrig ens försöka mig på att måla någon typ av tavla utan att använda mig av just dessa underbara jävla pennorna.
Greps av en smärre panik och beställde 5 stycken. Tog ett dimmigt steg ut i resten av pennvärlden och beställde Molotow's akrylbaserade lille penna också, samt en refill. Har svårt att vänta tills paketen dimper ner på Hjertbergs.
Highlights borde ha hemkörning, typ som pizza, som vi iof inte ens har i den här stan. Ljuva 90-tal..



Kim har inte tagit tummen ur röven riktigt än och tror att man kan leva i en lägenhet utan att äga någon lampa, förutom badrumslampan förstås. Tog med mig en byggarbetslampa i ren desperation.



Det kanske blir lite enformigt att lägga upp i stort sett samma bild igen men vill ända visa att en viss framgång har visat sig idag. Mitt ansikte kommer bli rosa för den som undrar.

Skrillez

Var på information på Dafgård idag. Har bara en fråga, till mig själv antagligen, vem fyller i att man har löst bajs alt. diarré på sin hälsoblankett när det sitter 5 personer packade som sillar runt en.
Kan inte låta bli att tycka att Dafgårs's ledning motarbetar sig själva genom att trycka in sina sommarjobbare in på sjuksysters kontor.

OBS! Har ej diarré.

Nu ska jag hämta upp lilla Kim på sitt arbete så ska han och jag låsa in oss i hans lägenhet och fortsätta måla.



Här är den aktuella målningen som skall arbetas på.

HEJ

Long time no see

Jag vet, jag har tidigare nämt att jag har tröttnat på grejen med att ha en blogg, jag blev nog för lat helt enkelt. Hade i tankarna att testa min egen självdiciplin och se om jag faktiskt klarar att ta steget och göra ännu ett inlägg efter detta.
Vi får se.

Hur som helst, nu sitter jag ju faktiskt här, vilket egentligen borde betyda att jag har något riktigt spännande att berätta, fast det har jag ju inte. Den störta anledning är nog att jag lånade ett spel av linus som visade sig vara tråkigt.
Jag vet inte vem det är jag egentligen uppdaterar genom att berätta att det inte händer så mycket i livet just nu, unemployed så att säga.
Har blivit helt otroligt ekonomisk och sparsam, vill jag gärna tro iallafall, den mer troliga orsaken till min nuvarande ekonomiska "framgång" är att allt har en otroligt konstig förmåga att lösa sig.
Men inget håller för evigt antar jag och även kakor tar slut.
Hoppas på att jag kan spara på kakan.

Haha det här var något jag skrev för några veckor sedan, det visade sig trots allt att jag aldrig orkade med mödan att trycka på "publicera".
En kort sammanfattning.

Jag har fått sommarjobb.
Jag har sökt in till skola, och väntar bajjnödigt på svar.
Jag har målat tavlor som bara helvete, känns det som iaf, men har nog bara fått tre stycken färdiga, den fjärde på gång!
Kanske lite smått sjukligt att nämna här, men min lilla katt gick bort i morses, det var obehagligt och sorligt och jag har gråtit.

Hur som helst, ett litet smått försök till att försöka skriva lite igen.
Vi får se hur det slutar.



RSS 2.0