Häj


Ghosts n Stuff


Fick chocksms av Netto idag som tydligen var tillbaka i Lidköping, jag blev bjuden på toastafton med inslag av mellisar!
Blev hämtat henne samt bror minuterna efter fyraslaget, det bar av till Icaklockan i hopp om gåvor, man får tydligen gåvor vid köp av öl, något jag helt missat.

Det blev dock inga gåvor.



Istället blev det en resa till Vinninga där Netto av någon anledning hämtade sina nycklar.

Vi hämtade även Fisksimon, han tog med sig salsasås.



Dukat för fest!!

Lämnade Nettos lägenhet och blev hämtat av moder. Hade samtal med Jesper innan vi åkte ner och lämnade min äckliga bil som jag hoppas skall fungera så fort som möjligt. Reparationen får gärna bli gratis också.



Vi fick även räkningen får månadens internet också, tur att de avrundar nedåt iaf, kunde blivit dyrt annars!

Chukka Del Barco



Hämtade nya transportmedel, mina favoriter.

Fick f.ö precis ut ett popcornskal som gömt sig under mitt tandkött under tre veckor, så glädjen kunde inte vara större här hemma!

Cut Chemist



Har haft en relativt seg dag idag.
Fick en uppgift av mamma tidigt på morgonen, en enkel men mycket monoton uppgift, skala och hacka äpplen x 100 000 000 st.
Höll nog på i mer än två timmar med skiten innan jag gav upp. Råkade till min extrema förfaran dra ut en jävla tvestjärt ur ett äpple. Skrek som en stucken gris.

Lite senare får jag ett spontanbesök av Serena och lite senare Rune.

Senare på kvällen åkte jag ner till Maria och Alex, för att bli av med allt ogräs uppe på skallen, känns skönt att se normal ut igen.


Mitt rufs. Borta.



Snäll Maria som ställer upp i nöd, får dåligt samvete att jag inte är den som borstar upp alla kilon med hår.


Anna kom förbi kort efter att jag hade stapplat in. Måste fortfarande spela Mario Cart 64 någon dag!


Maria och Alex har ett väldigt fint vardagsrum. Och en söt katt. Jävlar vad den mjauar men jävlar vad söt

Beijos



Haha kanske börjar låta enformigt med denna helgen har jag vart med Jesper:)
I fredags var det bara ren avslappning som gällde, även om det är pensionärsvarning så har jag verkligen insett hur jävla skönt det är att sova middag.
Efter att ha vilat blev ännu en inköpslista skriven, är det också pensionärsvarning? En av de roligaste sakerna som finns! haha.

Vi handlade, vi kom hem, drack varsin öl, fastnade dock vid bordet med mamma och Tomas och blev sittandes där under kvällen, råkade dricka upp en vinare också.
Vi lagade aldrig mat utan utan tog den snabba vägen till mättnadskänsla och åt av deras mat istället:)

Hade planer på att åka till Göteborg på morgonen, vakande klockan 11. Om det är något vi är dåliga på är det ta mig fan att passa tider, och vi kom nog inte iväg förrens en och en halv timma senare.

Det blev inte mer än en fika i götet innan vi kände att det räckte:)



Vägen tillbaka bar förbi hemma hos pappa Jan och mamma Lena i trollis, innan vi drog vidare hemmåt.
Väl hemma var vi så trötta att vi var tvunga att vila igen, jag totalslocknande och blev smygfotat dregglandes i sängen, inte snällt.



Maten vi inte lagade dagen innan blev fixade vi istället nu, det blev färsk pasta och qourngryta, fy helvete vad gott det var, svalde ner hela härligheten tillsammans med lite hof.
Mys och film i sedvanlig ordning innan det var dags att sova:)

Älskar rej



Fuck shit stack



Åkte till Jesper igår, tillsammans med snöstormen. Men det var bara mysigt.
Att sova där var gött men det har sina nackdelar då man är tvungen att gå upp klockan 6, men det är det värt!

Nä, nu tänder jag en brasa!

Vi drar te Klääppen





Fick ett samtal av en Birgitta idag. Stuga i Kläppen under nyårsveckan!
Fäätt

Interceptor



Jesper kom hit igår. Nu har vi bokat en alldeles alldeles egen stuga under nyårsveckan:) Hoppas vi får den, annars vet jag faktiskt inte riktigt vart jag tar vägen.

Nu kom snöyrvädret! Fan

Cat in a bowl



Är död på bloggen men orkar inte skriva.

Lekte med Jesper i fredags, åkte till Göteborg i lördags, tog en tripp förbi päronen i Trollhättan, lagade mat på kvällen men maten blev skit så vi svor och köpte varsin pizza istället.
Även igår var han här, tittade på Alice i Underlivet, somnade och klockan 6 imorses åkte han till jobbet!

Hoppas han tappar lusten att laga sin Saab idag och kommer hit istället:)

HÄR HARU BILDEN MALLE!


On The Road



Malin ringde och väckte mig idag, med idén om att åka till Skövde och handla partydressar till henne. Partydressar är det bästa jag vet, så det var inte svårt att tacka ja.
Gick in med inställningen "hitta inget" vilket oftast brukar fungera utmärkt, åkte ifrån Skövde med en påse basic shiet från HM och en annan med världens goaste tröja samt fin vinröd skjorta.

Passade även på att beställa en ny gaddningstid, så nu får jag det gjort också, 1 december ligger jag åter på rygg för att skaka och svettas, synd bara att bruden i kassan är så dryg bara, gillar inte att ge pengar till dryga människor.



Innan hemresan blev det en festmåltid på Max, goda hamburgare, men personalen är fan inte mycket att hurra för alltså! Mer oengagerad och slöa anställda får man leta efter!


Har ännu en gång fått ringa äckliga tele 2 för att få ordning på mitt internet, fungerade i fullo ca en timma innan det la ner igen, dåligt internet ger mig fan magsår!

Polska Från Medelpad





Det var jag och min smutsiga katt hela kvällen. Fann kvällslyckan i Bartenderskolan på tv3play.

Jävlar vad jag älskar det.

Fire Fire Fire



Tro det eller ej, men jag gick upp klockan 6 idag. Sådan tur att jag har en Jesper som måste åka till jobbet tidigt på morgonen, annars hade jag nog aldrig gått upp. Om inte annat hade jag vaknat förr eller senare av att vi mer eller mindre hade fryst ihjäl, då jag, idiotet som jag är, somnar och glömmer stänga fönstret.
Tid hos tandläkaren 07.50, gillar verkligen att man alltid har fått en tid som hjärtat att stanna.
Men antagligen är det bara nyttigt, kanske har en chans att somna någorlunda tidigt idag.

Dem där jävla tandläkarna för register värre än Säpo, men hur som helst var tossarna friska.

Gick hem, halvt ihjälfrysen, till Malin när allt var färdigt, och var kvar där innan hon och Lisa började jobbet.



Är så gryyyyyyyyyyyyymt sugen på att gadda mig att jag blir illamående.

Puss

Pablo Picasso



Drog en liten vistelse ner till staden igår och träffade Lisa. Hon bjöd på vaniljbullar och två koppar kaffe.
Drog oss även bort till bowlingen och försökte bli bruna!



Ett lite äldre kort på Lisa, men ett fint kort tycker jag.

Idag har jag istort sett fått noll saker gjorda på mitt påhittade schema, har dock plockat in alla burkar som låg i en stor hög ute i garaget, nu står dem i tryggt förvar, samt värme, under min säng i hopp om att få en betydande längre livslängd än om de hade stått ute i garaget och rostat sönder.
Det var ett antal st, 3 st pappkassar fyllde de upp.



Nu ska jag ta min cykel och åter igen cykla ner mot citeh, ta ett trevligt besök på af och ev sola.

Tjing!

All American Taste


Nu är det sen söndag. Insåg att jag inte hade bloggat på nästan en vecka. Endast två dagar av denna vecka har inte spenderats med Jesper, jag gillar såna veckor, när man bara är, är med någon man tycker om väldigt mycket.
Har mer eller mindre lyckats isolera mig från den yttre omvärlden denna vecka, men ibland kan även det vara skönt.
Just nu går Nitro Circus i bakgrunden och jag har en söt ihoprullad katt som ligger och trycker sig bredvid mig medans jag sitter och tänker på min helg. Jesper åkte hem för många timmar sedan, har dock pratat med honom mer eller mindre hela dagen, kan säga att nyårsveckan mycket väl kommer tillbringas i en stuga i Branäs, jävlar vad jag ser fram emot det:)

Vad kan jag säga om min helg, totalt mys kan nog summera det ganska ordentligt, matlagning, några bärs, cheeseballs och jag tror 5 paket glass och 4 flarror med dricka har vart i våra nävar, nästan skrämmande.




Den obligatoriska brasan en sen lördagskväll, efter en ansträngade promenad uppe i Rådas skog. Är gött nöjd att jag har lyckan att äga en kamin i mitt rum. Kan verkligen förändra atmosfären i ett rum till det yttersta.



Haha det här kortet vet jag inte vad jag ska säga om egentligen.

Nej nu måste jag fanimej sova tror jag. Ska göra ett tappert försök till att vända tillbaka dygnet.

Godnatt




54 - 46 Was My Number



Fick ett sms av Anna idag, det blev en liten visit som varade till nästan klockan två!
Blev mycket uppdatering av nya saker som har hänt, prat om gamla tider osv osv, det var trevligt att se den kvinnan igen!
Så fort din lägenhet blir klar blir det MarioCart 64!



Nu har jag vart vaken på tok för länge. Borsta tänderna, tänka på tavlan jag ska måla till Anna och förhoppningsvis somna så fort som möjligt!

The tallest man on earth



Som alla andra helger har även denna vart helt underbar.

I fredags kom Jesper vid sextiden, åkte ner till Hjertbergs och inhandlade mat för kvällen, det blev en helt improviserad lasagne från Jespers sida medans jag stod för tillverkandet av salladen. Resultatet blev mer eller mindre fantastiskt. Kan säga att jag är imponerad av Jespers matlagningstalanger, speciellt när han är köttätare och är tvingad att äta vegetarisk mat när han är med mig hihi.
Maten svaldes ned tillsammans med ett vitt vin som jag ej kommer ihåg namnet på, ett ekologiskt vin från Argentina minns jag.
Fick vandra i sammanlagt två timmar för att för att kunna ha möjlighet att inhandla det, vilket har gjort att jag vart tvungen att gå med plåster på foten i två dagar, men det var det värt!
Resten av kvällen innebar bara allmänt göttigt mys framför film och brasa, en fin fredag helt enkelt!

Lördagen gick vi upp "tidigt" för att åka ner till staden, blev ett besök på systemet och Läckoblommor för att köpa en present till Lisa och Ronny som bjöd på middag på kvällen.
Mötte upp Malin och Linus för att ta en väldigt trevlig fika på bakgår'n först, jag fick ett en cm lager med kaffesump i mitt kaffe, men det gjorde ingenting.

Kvällen innebar som sagt middag hemma hos Lisa och Ronny, vilket var fantastiskt roligt! det bjöds på Potatisgratäng samt qournfilé för vegetarianerna, och något slags kött med marinad för köttätarna.
Efter det blev det 4.2or och brädspel, något jag inte spelat på flera år tror jag. Spelade ett svårt tetrisliknande spel, vilket jag var överlägset värdelös på, och Jesper vann. Jag vet inte om det var 4.2ornas inverkan på min hjärna, eller brist på hjärnceller som ledde till min storartade förlust, men kul var det iaf.
Tack Lisa och Ronny för en lyckad kväll:)







Stal två kort från Lisa, det är därför dem är lite små!

En promenad hem i kylan ledde till en varm soffa och ännu en film, somnade någon gång efter klockan fyra!

Idag gick man upp sent, döhungrig, vilket gjorde att vi beställde pizza, börjar bli lite av en söndagstradition.
Klockan sju åkte han hem dock, alltid lika tråkigt och tomt, ska försöka måla tavlor på högvarv de här fyra eller fem dagarna jag har framför mig så helgen kommer fort.

Som sagt har jag verkligen haft en helt underbar helg och kan aldrig kunna göra den rättvisa med att försöka sammanfatta den i ett inlägg.

Pyss!


RSS 2.0