Smutsig, trött och lagom förstörd



Kom hem från Berlin idag, sjukt jobbig resa men så jävla värt det. Kunde lika gärna stannat där känner jag!


Drog en fika med Rune idag, kort där efter var det karnevalen och massa fulla barn, 1:orna är iaf barn.

Nu, hemma, cptrött och hettande kinder, har suttit alldeles för länge med att redigera kort från resan, men jag orkar fan inte ladda upp dem nu, kommer imorn.



Fika



Fikade i stadsträdgården med Lisa, Anna och Mary idag:)
Kul att träffa dem peepsen igen, var ett bra tag sedan man skådade deras nunor.

Och solen visade sig äntligen igen, den var snäll.

Bestämde även att Mary ska klippa mig lite idag, äntligen någon som tar till sig uppgiften att rädda mitt vildvuxna hår.


Fick även besök av mammankan med barn. Så söta att jag dör lite inombords.


Good and Grey



Ställde klockan på 10, helt på måfå. Kanske nästan samtidigt som jag väljer att ändra höjdskillnaden på fläsket får jag sms av Malin som frågar om jag vill följa med till antingen Göteborg eller Trollhättan. Den sistnämnda staden suger något enormt i den jämförelsen.

Vilket resluterade i att det blev Gbg, såklart ja'menvisst.

Resan dit gick kanoners alla vägar, jag har en viss skräck till att sitta bakom ratten på ett motordrivet fordon i alla Sveriges större städer men detta gick över förväntan. Hittade parkeringshuset, FICK(?!?!?!) en biljett av världens snällaste man så fort jag hade stigit ur bilen, vilktet räckte till halv 6, mer än nödvändigt.

Tack snälla göteborgsman.



Det var lite molningt med vissa pisskurar med det fick duga. Solen kom fram tillslut.



Jag handlade på Carlings! En skjorta och en tröja. Och sanna mina ord, jag var nästan nära på att spendera mina ostpengar på ett par jeans också. Men det var för varmt inne på Weekday, vilket skadade tålamodet en aning.

Malin SubWayoskuldssmaklökar blev frälsta på just det stället, jag var lika nöjd som vanligt.

Malin handlade f.ö inte någonting. Svikare. Judas. Hitler.



Efter regn kom slutligen solsken, och vi dansade oss lyckliga hela vägen tillbaka till bilen.



Men först, alltid en rök, inte va en trök fö man har humbilkulök


Iaf, valde den mest felaktiga väg när man är stressad och har två alternativ att välja mellan. Vilket gjorde att vi blev sittandes i en bilkö halva vägen till Trollhättan. Det blev ett besök där iaf då. Två flugor i en smäll.

Bobo

Spoken words


Det är sjukt att jag sitter och väntar en hel dag på att vara med Kim, som slutar jobbet kl 21. Det finns många timmar innan dess jag kan välja att leva ett någorlunda värdigt liv med att ha någon typ av sysselsättning, och då räknas inte att sitta framför datorn som en av dem.
Nej, imorn ska jag skriva lista på saker jag ska ha med mig till Berlin, kommer enbart ha med mig min älskade ryggsäck, går att få ner mer än nödvändigt i den, bara man vill.
Och kalsonger kan jag gå utan, eller? Samma med strumpor, dem behöver jag inte heller, och varför ha strumpor om man inte har skor? Byxor behöver jag säkert inte heller, iaf inte om det är varmt. Och ryggen kanske börjar svettas, varför gå runt med en svettig thirsa?

Jag åker naken. Om det nu skulle visa sig, av någon anledning, att detta inte är uppskattat bland ev. medpassagerare, eller möjligtvis invånare i staden Berlin, kan jag alltid undvika en ev. blottläggning av mig själv med kameran eller liknande. Det löser sig alltid.

Just det ja, dagen. Har inte gjort något, och berättar i regel istället att jag har vart ute och gått med Kim, jag chockar inte mig själv, och säkert ingen annan med att säga att det var lika trevligt som vanligt.

På vägen tillbaka beskådade man vad bil plus rådjur är lika med. En redig smäll och ett dött djur på vägen. Och på tal om det höll jag på att krocka med en älg igår. Är glad att detta inte inträffade, jag räknar fortfarande min bil som nyköpt.

God natt



The song i never wrote


I brist på annat drar jag upp lite kort från lördagen. det blev en dag/kväll med Linus, Kim, Johan, Johan, Tony, Johanna, Maja, Eva och mer jag inte kommer på nu.



Gick till stadsträdgården där det var något slags blåsinstrumentsorkesterlikandesheit haha. Kim sprang iväg och tog kort på super mariogubbar och sa att hans lillebror så gärna ville ha kort på dem. Hmm



Sen som vanligt kommer Linus med sina dumma idéer att vi ska dricka alkohol.



Fint






Sol och fint väder med minst lika fina vänners sällskap.



Vi försökte även starta en eld men gav upp efter en timme. Den lukten man får i kläderna alltså. Fy.












Som vanligt får Johan stryk. Allt är precis i sin ordning.

Vem gav mig bulan? Och vem gav mig märkerna på halsen?
Anlände hem helt trasig, somnade nog inte förrens kl 6.


Får se om jag orkar dra upp något mer senare

Little devils around u


Jag vet inte vilket inlägg jag ska börja med, jag vet att det var en dag igår också, men med tanke på att korttidsminnet ofta sviker mig är det kanske smartast att berätta vad jag senast har gjort.

Gött att det tog några minuter för mig att ens börja skriva denna rad. Haha.
Öh, smsade Kim runt 2 tiden, passande nog vaknade han kort innan, vi bestämde träff någonstans i närheten av donken och vandrade vidare hem mot Linus och Malin där kaffet stod klart, vi drack kaffe, snackade skit och klappade katt som hade ramlat ned 3 våningar på asfalt vilket resulterade i en fläskläpp, tur nog.

Sen tror jag vi skildes åt, fast inte mer än kanske 15 minuter, för att sedan träffas igen och grilla ute på deras balkong. Vi grillade, sen dog alla lite pga av ev. bakfylla mm.

Skildes åter igen innan jag och Kim bestämmer oss för att ta ännu en av många promenader runt Lidköpings sköna.
Det blev promenad ut på piren.



Fråga mig inte. Dock finns det även nakenkort också, men jag väljer av någon anledning att inte att lägga upp dem, kanske för respekt mot mig själv och framförallt med respekt mot er.



Jag kommer bli smal av allt det här vandrandet, helt jävla underbart av passa på att gå ut varenda kväll nu när det är sådant strålande väder ute.



Anledningen till bristen på byxor är enbart, enbart för att det är så varmt. Oke


Fin promenad, som vanligt, tack Kim:)

God loves ugly


Har lekt med Kim hela veckan, och det är nog ett mönster som håller veckan ut!

Idag blir det småbåtshamnen och lite ev. grillning:)



Back to business!

Could this


Fint väder, check!
Bra humör, check!
Brist på jobb imorn, CHECK!
Bokat biljetter till fakking Berliin, check mattafakk check!

Nämen? Ser det ut som allt stämmer just nu? Kanske. Om inte annat är det enbart 1.5 tills Kim slutar jobbet, ska nog tvinga honom ut på en promenad innan vi antagligen köttar tvspel.
Jag vet att jag har världens sämsta datorkamera, men jag är nöjd så länge jag kan sitta utomhus med den!

Är faktiskt på såpass bra humör att jag skulle kunna lyssna på Justin Bieber, och ändå tycka det är bra.

Nästa torsdag åker jag till Berlin, vågar inte tänka på vad som kommer att hända, Kim vill krypa in i gamla spöktunnelstationer som är från 2:a världskriget.

Och jag kommer antagligen gå efter, gråtandes. Eller nej det kommer jag inte alls det, gå efter alltså, men stå kvar och gråta, lätt.

Hihi:)


Kväll



Blev som sagt den obligatoriska rundan runt naturen med Kim igen. Totalt älskar att bara sitta ute och prata. Så rogivande så det är helt fantastiskt. Dock straffar morgondagen sig när man är helt sönderförstörd av trötthet, men det är det värt:)

Hahah
alltså, vad ska jag säga. Det är fortfarande mustachkampen eller?  Den enda kamp jag innfinner mig i att håret väl ska växa ut. Tur det, ser ju ut som ett roadkill i fejjan med en sådan där bajsrand över läppen.


På fina stranden nere i småbåtshamnen. Helt underbart väder ute, fortfarande vid den här tiden på dygnet!

Nej usch, nu är jag trött på riktigt, ska med gott samvete somna in och gå upp om 4.5 timma.




Jag vill.

Chop em'


Nu, äckligt fint väder och jag har shorts på mig, kan fortfarande inte släppa det!

Om en stund, laga jävla matlåda till jävla jobbet!

En stund efter om en stund, ut och gå min obligatoriska promenad med Kim innan det är dags att gå och lägga sig och somna på tok för sent för att sedan försovasigochintevaknaävenomsamordnarnaringerfyragånger och komma försent 50 minuter!



Brrre bre!

Sagan om



Umgicks med Kim idag igen efter att han slutade jobbet, avskyr det faktum att han slutar kl 21 dag ut och dag in. Om jag själv hade bestämt hade vi haft exakt samma arbetstid och han hade vart tvungen att umgås med mig så fort jag kommer tillbaka till Slidköping efter att dagen är slut. Behöver det för att tänka på annat, ja.







Nu i efterhand.

Haha varför skrev jag det där som jag skrev igår egentligen. Tjänar ändå ingenting till.
Peppade tankar nu, asgött väder ute, ett stort plus att kunna sitta utomhus med datorn. Med shorts(!)
:D



But I swear in the days still left

Jag vet inte vad det är med mig och alla youtubefilmer, men, detta är en av de mest fantastiskt vackra låtar som någonsin har skapats på denna jord.

När jag var mindre fick jag alltid en klump i halsen varje gång jag tänkte på Eva Cassidy, jag vet inte om det enbart var pga av hennes otroliga röst, eller om det var i samband av att jag tänkte på att hon också dog, så ung i följd av cancer.
En av världens vackraste låtar, som kan göra en så oerhört berörd, så många gånger.


Jag minns även att jag en gång hörde Eva sjunga Mad World, vilket var minst lika vackert som denna låt. Jag har aldrig lyckats hitta den versionen, hur mycket jag än letat. Även om det kan vara över 8 år sedan jag hörde den, är det någon som vet något?

Even shadows have shadows



Jobbat idag, gick faktiskt bättre än planerat. Är dock inte aspeppad på att spendera 9 timmar varje dag innanför arlas väggar, man blir psykiskt störd big focking time.

Hörde av mig till Kim efter han slutade jobbet igår, tog en promenad uppe i råda och satte oss och blickade ut över lilla Lidköping.
Mycket diskutioner, om livet, hur jävla klysigt och fånigt det än låter. Och Kim, jag skäms för att säga att man inte slutar förundras över hur jävla fina vänner man egentligen har..nu om någon gång är det bevisat.
Tack min älskade vän.

Vi blickade frammåt, får se vad som händer och vad den här sommaren har att erbjuda:)



Precis just nu, avslutade jag en telefonintervju som skulle ta 45 minuter, men som varade i 1.5 timma(!) Det var Umeå Universitet som gjorde någon slags undersökning angångede narkotika, brott, familj, ens eget psyke, relationer, sex och gud vet vad.

Jag svarade fan på allt, känner mig helt jävla uttömd, känns som hela ens liv har spelats upp framför ögonen på en.
Känns också konstigt att vara så brutalt ärlig mot en person man aldrig förut har pratat med.

Kim ringde 2 minuter senare efter samtalet. Han sa att vi ska åka bort. Och vi ska tydligen till Berlin, och om jag ska vara ärlig har jag ingenting emot det, kan bli skönt att åka iväg, även om det bara är för en helg:)
Kanske inte är den första typen av låt jag väljer att lyssna på, men jag tycker bara den är så jävla vacker, mörk, ljus, jag vet inte.
Den är fin iaf.


Men jag gillar inte det här någonstans!

On the wierd side



Hum, konstig dag både idag och igår. Har sjuka ångesten från helgen då jag inte minns ett skit av vad som hände, den mest olustiga känslan som existerar att en hel dag bara kan försvinna från minnet. Fuckade upp något fint riktigt rejält och det är något jag bara får acceptera antar jag.
Olustig var den hur som helst.



Tog en mycket fin fika med Kim idag, hade många diskutioner mellan himmel och jord idag, b.la annat om den olyckliga händelsen som inträffade i helgen..
Många olika åsikter, många olika tankegångar om vad som verkligen hände. Hur som helst är det så otroligt sorligt och inte menat att hända i den här staden.

Hur som helst skiljdes jag och Kim åt då han började jobbet, tog en tur förbi banken och gjorde lite diverse ärenden, för att sedan åka hem till Flora och Lisa.

Hupp hupp.

Har inte så mycket mer att säga egentligen.


Vi får se vad utgången av det hela blir.

Allt jag ber om är ett ärligt svar, sen får jag börja planera ut efter det..

Kram

Burned every bridge over the troubled water



Vilken konstig jävla helg.

Jobbade på lördagen, hela systemet hade lagt ner vilket resulterade i att vi satt i matsalen fram till kl 10. Stirrandes in i väggen, längtandes där ifrån.

Överlevde dagen, sprang ut i från grindarna, hem, duscha bort all äcklig ost, och göra i ordning sig rent allmänt.


19 inköpta öl blev 0, och jag förstår det fan inte. Det går inte ihop. Inte konstigt att man hamnar längst upp i tabellen på alkoholprofilen.



Känns sjukt att veta att samtidigt som man sitter och äter på torngrillen, blir en 24 årig kille knivskuren till döds lite längre bort i stan, så overkligt och så långt bort av min bild av Lidköping man kan komma.
Jag kan förstå att avsikten inte var att mörda, antar att den 19åriga killen var full, peppad och bara helt konsekvenslös.
Och om det är du som folk säger att det är, blir jag fruktansvärt förvånad, man ska inte dra förhastade slutsatser för man vet hur snacket går och misstankar bara spottas omkring.
Jag förstår bara inte hur man som människa i den här staden väljer att ens röra sig ute i den här staden med en kniv på sig, det finns ingen anledning till det, och om man av någon anledning känner sig osäker ute i den här staden är man just den personen som väcker dem känslorna bland invånarna.

Det är otroligt sorligt och så otroligt onödigt, att en ung människa får sitt liv avslutat pga en konflikt, ingen människa har rätt av avsluta någon annans.




Det är en konstig värld vi lever i.

Daylight



Jobbade övertid igår, sjukt tråkigt men ändå slappt. Jobbade med en jävligt röksugen människa som var tvungen att springa iväg titt som tätt.

Fikade på mitt på gågatan med Kim, Linus, Malin, Carro och Nadia efter att ha vaknat på tok för sent idag, sjukt mycket massa människor inne i Lidköping, något löjligt jävla jippo över äckliga Timotej tror jag. Helvete.


Imorn är det jobb igen, vill inte det heller, men pengar är väl det enda som betyder något, eller? Börjar få den bilden iaf, om inte annat har jag råd att spendera dem på nya gaddningar om livet tillåter.

Slänger upp en bild på den jag gjorde förra veckan, nästa gång blir det skuggning för hela slanten plus en och en annan färgklick, om jag hinner bestämma mig över färgerna tills dess. Det löser sig nog.


Tur att jag inte hade navelludd iaf. F.ö hatar jag att visa min ölmage haha, olyckligt ställe jag valde ändå.


Om två timmar blir det middag hos pappa då min östersundskusin Moa med kille kommer och äter. Ska bli trevligt att träffa den norrländska tösen igen!


Klappa kalkon



Helvete, nu ligger jag efter med typ en vecka igen, och åter igen har jag minnesluckor gällande vad som har hänt.



I typ onsdags hade jag ingenting att göra, som vanligt. Ringde Malin som var ute hos sina föräldrar. Hennes fader hade införskaffat sig kalkonbebisar, som de ska äta upp så småningom haha.

Nej, okänsligt.

Hur som helst, var uppe på kinnekulle och klappade kalkoner, fick 6 st samtal från Arla, när jag väl ringer upp finns det såklart ingen sändning, de måste trott att jag var dum i huvudet.

Vid tvåtiden åkte jag till golfklubben och drog en runda med tompa, tog fan i mig SJU jävla timmar. Men bra underhållande var det.

Vid nio var jag klar och hade peppat jävel på att spela tvspel med Malin till solen skulle gå upp, hann sitta i 5 minuter innan jag får ett sms av moder "De ringde från Arla, du ska jobba imorn!"
Blev vansinnig och åkte hem och gjorde matlåda, inte kul.


Torsdag är bara en dimma. Eller kanske inte kom jag på nu i efterhand, jag jobbade till tre, och äntligen, fick jag spela tvspel med Malin till natten, så vare!



På fredagen gaddade jag och Lisa oss, Florizzle föjlde med och agerade fotograf, fast det var med Lisas kamera så korten lyser med sin frånvaro.
Kom hem nöööjd med min mage och drog en runda på stan med Kim, världens mest veliga människa när det gäller att inhandla kläder. Sen åkte vi till systemet, och satt en kvart på 3B.


Fick stessa hem som en jävla idiot för att hinna hem innan Jesper skulle komma.
Han förvånande stort med att komma redan kl 6, vilket var fett jävla positivt, bästa dagen på länge!:)
Det blev pizza och lite filmer, bäst.

På lördagen drog jag till Göteborg och hälsade på Renee och Erland, kom fram vid 11 tiden.

Klockan tolv satt jag med ett glas vid i min hand.


Haha.

Lite senare gick vi till systemet, såg en man som sprang i kalsonger in i affären. Finfint.
Handlade alkohol av en sjukt störande man.

Sen drack vi och drack och drack. Sen blev vi trötta och somnade haha.

Dagen efter åkte jag och Rune in till stan, tog oss en titt på en jädrans fet Hasselbladsutställning.
Chockade mig själv med att helt random köpa en present till min speciella pappa. Det blev en Jan Stenmarkbok, som för övrigt typ är det roligaste som finns.
Jag räds att ärva min pappas humor.

Det blev en mysig fika med en bubblig blåbärspaj

Vi var så nöjda men hade ont i magen.

Efter fika blev det kvalitetstid i staden. Det var någon slags bögvecka i göteborg så det satt fullt med prideflaggor uppsatta lite överallt.

En ironisk sak som gjorde mig smått förbannad var att bredvid bögflaggorna satt det blodgivarflaggor. Exakt hur tänker man då?
Med tanke på att det är förbjudet att ge blod som bög.

Haha.

Hur som helst, drog språvagnen hem till Olskroken där jag och Rune klättrade på berg.



Världens finaste utkick över tamigfan hela göteborg. Synd att det inte var lika fint väder på fredagen. Det var ett riktigt öldrickarspot.

Sen fick Rune en seriös blick över sitt ansikte. Insikten att jag snart skulle lämna henne och Erland hade slagit ner som en hiroshimabomd i hennes hjärnbark.

Därför tröståt vi mat. Jag åt den största falafel i pita jag någonsin har beskådat. Den var större än din mamma.


High faaw sen åkte jag hem!

Härrå

rune säger "mycket bajs"



Ett stön, en nedgången blick, en suckandes "ooeh noe". Renee beskådar vad hon just insåg vad hon sa. Rubriken är helt och hållet hennes eget val, och ingenting jag här med står för, eller är ansvarig för.

Jag mötte Renee i hennes hall sent idag, hon visade stolt upp sitt senaste fynd, ett par nikeskor, fötternas frälsare, skornas Ferrari, även om hon hellre kallar det citroen. Priset för dessa var att diskutera, men jag valde att avstå från eventuella konfrontationer om detta pris. Hennes liv, hennes pengar. Eller som hon har planer på att tattuera på halsen, "Ett liv, en chans"

Skorna var färgsprakande, lätt böjda i formen, framtagna att ge en exeptionell komfort för hennes fossingar.
Det var en syn man enbart beskådar en gång i sitt liv. Ett liv, en chans.

Jag skulle kunna fortsätta förtälja om detta inköp, men väljer åter igen att avstå.

Jag ska, äntligen, åka och hälsa på Rune samt hennes man i götet. Diskutionen har varat för länge om detta tillfälle, och jag känner att det är dags nu. Resan blir på lördag.

Ett liv, en chans.


På tal om Runes tattueringsplaner, jag skall göra min om tre dagar, frågan är om jag hinner bli nervös.

Jag och Rune, 5 år gamla, vardera. En bild att minnas, innan vi båda har våra tattueringar.

Ett liv


en chans.



woerd.






Älskar Dig

Shörvdeh



Blev en snabb jävla fika med Jannishle, sedan snabbt hem, plocka upp en tidning, dra ner till stan och plocka upp Lisa.

Vilket regn sen!

Hur som helst blev det ett cpsnabbt möte på Magic Man, för kort tycker jag.

För att få ut så mycket av staden som möjligt åkte vi till Max, som vanligt.


Känns som alla bilder jag lägger upp blir superstora.

Jaja, hem till Lidköping igen, plockade upp Flora för att ge henne en inflyttningspresent och samtal.

Söt lägenhet hade hon fått.


Vet inte



Hade en fet heldag i solen igår, började med fika på Larssons med Malin, blev rastlösa plus att dryga fitt50plusare tittade snett hela tiden.

Sket i det och drog vidare hem till Carro, ännu mer sol.

Sen smsar mamma och säger att hon har glömt sin deklaration, får fixa den, luften i framdäcken pyser ut av någon jävla anledning, farmor ringer och vill ha hjälp med tvätten, giovanni ringer och vill ha hjälp haha.

Efter det drog jag och Malin hem till henne och spelade tvspel fram till klockan två, seriöst världens bästa tvspel, skulle nästintill ge upp mitt liv för att få kunna spela det konstant. Borderlands i luv u.

Nu idag ska jag träffa Janika, som jag inte har sett på ett jävla tag, hon kanske redan är i stan. Ops.

Efter det blir det skövde! hihi

Booboo

Glömde tillägga att jag idag klarade mitt golfprov, ingen bryr sig egentligen, frågan är nog om jag gör det.

Jaaa.

Snart, jättesnart så är det dags för mig och Lisa att tutta oss,  på fredag är det dags för en ca 6 timmar lång sittning, om jag har tur klarar jag en halvtimme.

Skön låt också. Iaf Damiens delar.

As we enter



Jag är så arg på dig. Väldigt arg och besviken.

Hur du kan lämna mig bara så där!

Dumma Kim, du får inte flytta till dumma Spanien och lämna dumma Lidköping.

Kom bara att tänka på det nu, att du ditt as flyttar utomlands när sommaren är över, min man Kim överger mig och lämnar mig blottad och ensam. Kanske tar ut sorgen i förväg men det kommer seröst inte bli så roligt. Antingen får jag åka ner och hälsa på dig en gång i veckan eller så flyr jag landet jag med, men det klarar jag nog inte.

Kommer t.o.m. sakna dem gångerna du fick för dig att bränna mig med en cigarett över 20 gånger på mina armar en vild kväll i småbåtshamnen. Eller kanske den gången du gjorde en rundspark rakt in i min mage på bryggan i smögen, vilket resluterade i att jag kalvade ett fint spyspår hela vägen tillbaka till bilen.

Du är en fin vän och jag kommer sakna dig när du åker iväg, så det så.

Usch, dödsbakis som vanligt.

Jag jobbade i torsdags, finns inget att säga om den arbetsdagen för den var tråkigare än vanligt. Som tur var slutade inte dagen efter arbetspassets slut, utan blev hembjuden till Kim kl 24 där han hade lagat mat, för söt man det där.

Blev chill och skissande ända in till natten, vi ställde klockan på 8 men som vanligt när vi bestämmer en tid slutar det i att vi sover några extra timmar, typ fäm.

Hur som helst med massa krångel lyckades vi ändå ta oss till Uddevalla för lite efterlängtad målning!


Dock.

Efter ett uppehåll på över ett halvår visade sig ett antal brister i min såkallade teknik och jag gav upp efter 3 st raseriutbrott, men det var roligt iaf eheh.



Vi målade en vulkan också.



Och träffade en bra jävla full snubbe! Däremot var det enbart positivt för han om någon kunde vägen till systemet i Uddevalla.

Systemet betyder alkohol och alkohol betyder många gånger massa öl för min del.

Öl betyder även fest och det var precis vad vi gjorde efter dagens målande. Det blev bärra hemma hos Malin och Linus, nyss hemkommna från en vistelse i götet, blir lite avis.

Efter förferren där blev bar det vidare till någon fest på hamngatan, tappade peppen totalt av vissa anledningar och jag och Kim bestämde oss för att mat var det enda vettiga.

Mat, sen dö i Kims säng.

Några timmar senare, kl 9 infann jag mig åter på Lidköpings golfklubb, lika jävla superbakis som förra gången, och magen var mer ras än någonsin. I stil med dum och dummare om jag ska vara helt ärlig.

Idag har jag inte gjort annat än bara försökt sova bort bakfyllan, men den håller fortfarande ett relativt starkt grepp om mig, vilket betyder att det enda riktiga jag kan göra är att åter gå och lägga mig.

He he hejdå.


RSS 2.0