Dum av dig



Lika hjärndött här som vanligt. Har fortfarande inte gjort ngn vidare ansträngning med att lösa mitt problem med trasig hårddisk eller liknande, har inte ens orkat ladda min kamera.

Jobbade som vanligt övertid igår, tog mig hemmåt för att nästan direkt dra mig iväg igen till Maria för bli klippt. Älskar hon och hennes saxar!

Några timmar senare blev det vin hemma hos Flora, tillsammans med Lisa, Tobbe, Ida, Ronny för några minuter, samt en Kim som kom intrillandes lite senare.
Vinet var gött, ölet var gött, människorna var gött.

Drog oss vidare till Pråmen och sedan torngrillen.

Hem och sova typ halv 5 eller någon annan äcklig tid på dygnet.

Idag, kaffe, glass och pizza med Flora och Tobbe.




HEJ DÅ!!

Hej bloggen hej



Jag har jobbat idag.

Nu ska jag åka och klippa mig.

Sen ska jag dricka vin och svepa ned det med lite öl.

Hej då!

Into The Wild



Trött som ett as, var eviga dag. Försökte vara någorlunda sund igår kväll, genom att kasta mig i säng innan klockan hade hunnit slå 22. Dock var detta försökt till en piggare Pontus förgäves, då äckliga VM hade sin final, och ett antal personer i huset fann sig själva framför tv'n. Jag avskyr vuvuzelor, så mycket att jag inte ens kan stava till det.

Äckelvm tog slut, fann min frid i mitt äckligt varma rum, lyckades somna. Dock, vaknande av ett tjut direkt från helvetets djupaste avgrund, då min lillasyster plus plastsyskon får för sig att hoppa studsmatta utanför min fönster. Klockan var 1 på natten.
Svor mig själv till sömns ca 2 timmar senare.


Som vanligt ingen rolig dag på jobbet. Dog i sängen strax efter hemkomst. Låg bestämt kvar där tills klockan slog 19 då jag begav mig ner till staden för att ta en kaffe hemma hos Flora, med en Kim på besök.

Drog en promenad ner till vattnet för att sedan besöka affären för skjut onödiga inköp.


Jag har ingen kamera med batteri, än mindre ett jävla Ps. Vilket gör att bloggen mer eller mindre kan dra åt helvete tills jag har dragit tummen ur röver och löst mitt I-landsproblem.
Man loggar f.ö faktiskt inte bara ut utan förvarning, tycker jag iaf!

Godnatt och sov så underbart alle människobarn där ute!

Fu-Gee-La


Inget kul att ha en blogg när jag inte har något kul att berätta, än mindre ha något kort att ladda upp.


Nattbad vid framnäs var bra iaf:)


Up yours, hela vida världen och jag ska jobba imorn.

you lost your heart in a bottle of gin



Vilken jävla smärta! Jävlar vad ont i ryggen jag. Känner mig aningen sned och miserabel, var bara tvungen att nämna det. Finns nog bara ett sätt att lösa det på, jobba mer.

Minns inte senaste gången jag uppdaterade den här bloggen. Har blivit en periodare, en usel sådan också.
Jag har jobbat, supit, legat däckad och uttorkad på svalnäs på årets mest sinnessjukt varma dag,  haft det trevligt, ätit onyttigt, och jobbat helg.

Och där fick jag in i stort sett hela min vardag för tillfället, på 1.5 rad, sorligt.

Kan f.ö lägga till extern hårddisk på listan över alla teknikrelaterade prylar som har gått sönder för mig. Råkade drämma den i golvet med en ruskig kraft, vilket gör att den där stackars lilla svarta lådan mer låter som en blandning mellan R2D2 och en rakapparat. Som vilket i sig betyder att alla kort tagna från 2007 och frammåt inte är så tillgängliga just nu. Blir mest störd på om alla målningar ev. försvinner för gott, finns inte en chans att de förblir i minnet en längre stund.



Nog ordbajsat, nu ska jag äta upp mina blöta nudlar, knulla min gris och sedan dra till jobbet.

Tjo!

Life will smile for you



Jobb, hemskt, uh,  ont i benen, ja.
Drog en kaffe med Kim, Tobbe och Linus efter slaveriet, och solen sken t.o.m. på oss, pärfekt.

Efter vårat färgsprakande kafferep blev det pizza på Venecia, lika underbart och hemskt som vanligt. Åh.



Bearbetade bort magontet och härdsmältan i min mage med lita småbåtshamn och stenar att sitta på.

Bra dag!







Förutom!!!!!

Att Malin, Linus och Kim tog tillfället i akt att köpa öl för att sedan gå ut på onsdagsklubben, jag blev avundsjuk på dem när jag stod och tillverkade morgondagens matlåda. Vill också supa mig tillfälligt dement och undebar.

RSS 2.0