Jagpratademedsamordnarnaochjahvilläbytaföjavellaentajobbapå2:an


Jag jobbar med De sjukaste människorna.
Jag är van vid 360 skiftets alla stolpskott, och jag älskar dem, men det andra skiftet får mig fan att bli helt chockad oxh mer eller mindre handlingsförlamad när dagen väl är slut.

Historien jag fick höra igår slog allt i hästväg, en lätt förvirrad 40åring kommer till mig och säger, "Jagpratademedsamordnarnaochjahvilläbytaföjavellaentajobbapå2:ansåjapratademädäm, och ber mig byta med henne. Jag fick berättat för mig att denna kvinna nyss har blivit mamma, inget speciellt med det.

Förutom att det endast tog 7 månader för henne att inse att hon väl var gravid, och det var inte någon ev. fetma inblandat.
Och om man inte är dum i huvudet nog att inte inse att man är gravid vid 7 månader, så är det nog värre när hennes arbetskamrater är tvungna att berätta det för henne att hon faktiskt är gravid. Fy faaaaaaaaan.

Idag dock jobbade jag med en skittrevlig kille och dagen gick faktiskt fort, ska lätt fortsätta köra 20 frågor när klockan börjar gå långsammare. Och inte nog med det, han påminde mig även att Tom Hanks och Mr Spielbergs andra serie om andra världskriget nu finns tillgänglig. Om jag tyckte Band of Brothers var den enda bästa serien som någonsin har skapats så kommer jag nog inte uscha denna heller!
Så köttar det i några timmar!


B.A.K.I.S



Min kropp är helt förstörd efter den här helgen, det är en sak som är säker.

Gårdagen började uppvaknandes i Kims säng, och det tog ytterligare några timmar innan Kim fick för sig att stiga upp.
Det blev pizza med riktig sås kort där efter.

Sen vid halv 4 ungefär bar det av mot Linus där ölen började drickas, och i skrivade stund ångrar jag starkt de ölen, jag mår piiiiiiiiiss.

Hade även med mig kameran men hade inte sinnesnärvaro nog att komma ihåg att den låg där nere i väskan.

Huuuuur som haver drog vi till Strand och det var kul. Jag orkar inte skriva något, jag vill bara sova.



Herrå

Strand



Kvällen blev fet, är fortfarande seg.

Tänkte dock väcka mig själv med lite bärra hemma hos Linus, typ nu.

Ikväll blir det Strand och det kommer nog roa mina sinnen.

Nej nu orkar jag inte vänta mer på ölen.


Hej!

Gravel Pit



Jobbade med samma klimateriekossa som igår. Resultatet var ren panik från min sida, vilket gjorde att jag mer eller mindre gav upp dagen, om jag inte hade haft turen att bara byta linje med min åter käraste Lone, åter igen räddar hon mig. Vilken tjej!

Usch det finns inget värt att nämna när man sitter instäng på en fabrik i 9 timmar.

Just det! Samtalade nyss med en viss Sanna P, som kom med goda nyheter, eller idéer, göteborg första helgen i april, med feeeeet jävla dubstep på röda sten, låter för bra för att vara sant, och till råga på allt så har hon LOVAT, lovat att laga asgod mat som kommer kittla smakkörtlarna till det yttersta, nästan som att man inte behöver dricka öl, fast det kommer jag göra iaf.
Okej, överdrev, men skulle nog vara jävligt roligt att hälsa på Götlaborg igen, alldeles för länge sedan.

Jag har absolut ingenting att tilläga, då det händer absolut noll i mitt liv denna vecka. Nu kom jag på en sak igen! Strand och öl på lördag, mycket möjligt, kommer nog också bli asakul.
Smögen med Erik och Kim, den mest spontana resan jag någonsin gjort. Rent råsup och karatesparkar i magen.

Väldigt vad ölinfluerat detta inlägg blev, men ändå.

och

vad det bara blir att man lägger upp gamla bilder, men jag har varken ork eller anledningen att slänga upp massa poserkort hela tiden.

Blaow!

King's Blend



Jobbade idag, och jävlar vad jag jobbade sen! Större delen av arbetsdagen gick ut på att irritera mig på nervösa klimateriekossor som hade en sjukt bra talang på att trycka på nödstopp så fort det passade, inte.

Och på tal om ordbajs.
Köpte en tröja igår, vit.
Nu, vit med tomatsåsfläckar, hann iaf använda den EN dag.



Från sommaren 09, sjukt jävla underbar dag i Norrköping med Kim och Melker. Kunde inte längta tillbaka mer. Synd bara att det blev en ful målning.

Wouh!

Something's coming



Försov mig idag. Det blev 190 till Götene.

Slet, svettades, hade ont på fabriken, det var som en vanlig dag.

Men som tur var har jag älskade Lone som gav mig massage medans jag väntade på mitt sumpiga automatkaffe.

Blir antagligen samma visa imorgon.

Efter jobbet blev det kaffe med Janika, det var ett tag sedan. Och efter en kopp kaffe och diverse samtal blev det hallonsoda samt mer samtal, dock hemma hos Malin. Nu ska jag strax påminna mig själv om en arbetares baksida och bege mig hemmåt mot moders boning för att komponera morgondagens matlåda.




Tjo!

Katt och kaffe



Blev hembjuden på hundrastning och kaffe hemma hos Lisa.

Lisa han inte ens ge sitt kaffe en enda suktande blick innan en av två katter bestämmer sig för att flippa ut totalt och göra en kamizakeglid på magen tvärs över köksbordet och samtidigt pricka in både mjölkpaketet och Lisas nyss upphällda kopp.

Tapeterna målades om på spridda ställen och fick ge blicken av nya leverfläckar. Även Lisas tröja fick en ny färg.
Lisa säger "fitt-Lima"





Resultatet blev att Lisa med glädje klädde av sig naken och automatiskt började puta med sin bakdel.

Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera.

Men jag var livrädd.



Give it up



Det inte är inte sant. Jag har halkat dit igen.

Vanligtvis är inte 01:12 en speciellt påträngande och jobbig tid på dygnet, men nu när jag av någon oförklarlig anledning valt att bli en kl 9 människa är det helt plötsligt mer eller mindre fruktansvärt att vara vaken vid den här tiden.
Ändå är jag det.

Jag har spenderat de senare timmarna med att fundera väldigt mycket, vilket inte betyder inte att jag kommer fram till något konkret, för det gör jag aldrig.
Framtid är något som gör mig illamående, då jag är i ständigt behov av att veta vad den har att erbjuda, även om det i största del är mitt eget val vad jag väljer att göra.
Om jag nu kommer på något ascoolt och jävligt givande.

Nääh

Usch, det enda jag kan se inom den närmsta tiden är att den ständigt frånvarande sommaren förr eller senare är tvungen att uppenbara sig, och då är jag där, och ska ge mig bara fan på att göra något av den. Även om det med mycket sannolika skäl kommer betyda att jag åter igen låser in mig på Arla.

Vilket genererar pengar.

Som skapar möjligheter.

Jag ska åka utomlands.


Mamma en fet sommareftermiddag. Väldigt fin dag faktiskt.

Burn away my brain, no way, my brain is too compound



Hittade en finne på mitt knä förut, ingen jag kände.



Tårta och 2.8or



Jag begav mina fossingar mot Linus och Malins nya krebb, vandrandes med en semeltårta i min högra hand och ett idelt lidnande i min fot pga för små men helt ok skor, jag hoppas att min hjälp och min generositet var uppskattad denna lördag, då de flesta timmar spenderades puttandes efter drömstans släpvagn med en miljard åttahundrasusensju lådor på sig.
Det var tufft.

Kvällen spenderades i min soffa, två sjuka pöjkar framför "Oh brother, where art thou?" Finfint



Ät nu

U choose



Som vanligt på helger är vetskapen om vad som händer lika med nöll.    

Jag vet inte vad jag ska ha som utväg för att tillfredsställa mitt behov att få ut något av helgen.   

Kanske ska supa och avrunda kvällen med lite knark. Vi får se.   

Nu ska jag iaf vara jävligt snäll och åka och hjälpa Linus med hans och Malins nya lägenhet.   
Och jag kommer tom vara så sjukt jävla snäll att jag tar med mig semeltårta.   

Gud

Inlägg 1 början på något litet, oviktigt och kanske tom ointressant

Jag kanske ska börja ställa mig själv frågan varför även jag väljer att starta en blogg, jag har inget vettigt svar på den frågan och har heller ingen större tanke med det hela.
Jag förväntar mig heller inte att någon får för sig att läsa den, då den antagligen i största del kommer vara fylld med diverse ordbajs eller allmänt opeppade tankar.

Kanske skulle jag av någon äcklig tanke välja att satsa fullt ut och bli känd, men vad jag har förstått så måste man uppfylla vissa krav för att den skulle bli just det.

Man måste vara snygg, även om jag inte har just uppmärksammat någons blogg och fallit för någons vackra nuna.

Bra på att sminka sig måste man även vara, tyvärr faller jag rätt hårt där med mina bristande egenskaper vad gäller dessa artiklar och dess egenskaper.

Man måste vara typ bög, det kanske räcker? Eller se ut som en. Vad vet jag.

Man måste ha gott om pengar, eller ha förmågan att ge bilden av det iaf. Det är jag heller inte bra på, då jag verkligen är helt jävla fenomenal på att vara snål mot mig själv. Kanske ska tilläggas att jag jobbar på Arla och månadsinkomsten inte är den högsta på pappret.

Tur att jag uppfyller ett av kraven iaf.

Jag ångrar mig, jag tar tillbaka allt jag har skrivit. Slutsatsen är att det får bli som det blir och om ingen finner intresse är det lika bra som om någon väl gör det.

HÄJ

RSS 2.0